Vlad Pascu rămâne în spatele gratiilor: Decizia definitivă a Tribunalului Constanţa

Vlad Pascu rămâne în spatele gratiilor: Decizia definitivă a Tribunalului Constanţa

Tribunalul Constanţa a pus capăt speculaţiilor în cazul tragicului accident de la 2 Mai, menţinând decizia de arest preventiv pentru Vlad Pascu, tânărul implicat în evenimentul soldat cu decesul a doi pietoni.

În ciuda apelului făcut de apărarea lui Pascu şi a protestelor publice care cer o justiţie echitabilă pentru victime, instanţa a decis că Vlad Pascu trebuie să rămână în arest preventiv, respingând cererea de arest la domiciliu. Decizia a venit după 8 luni de detenţie preventivă şi este definitivă, lăsând puţin loc de manevră pentru o eventuală schimbare în viitorul apropiat.

Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani la momentul accidentului, a fost acuzat că a condus sub influenţa substanţelor interzise şi a provocat moartea a doi tineri, fugind de la locul faptei. Anchetatorii au stabilit că viteza excesivă şi consumul de droguri au jucat un rol crucial în incident.

Sentimentul de nedreptate a fost amplificat de comportamentul neadecvat al judecătoarei Ancuţa Ioana Popoviciu, care a fost acuzată de părinţii victimelor de lipsă de profesionalism în timpul procesului.

În timp ce familia şi prietenii victimelor caută consolare şi dreptate, comunitatea rămâne împărţită, unii cerând o pedeapsă mai aspră, în timp ce alţii subliniază nevoia de reabilitare a tânărului. În orice caz, decizia Tribunalului Constanţa trimite un mesaj clar că legile trebuie să fie respectate şi că justiţia îşi urmează cursul, indiferent de presiunile sociale.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;