Judecătoria Mangalia menține acuzația de ucidere din culpă pentru Vlad Pascu în cazul tragediei de la 2 Mai

Judecătoria Mangalia menține acuzația de ucidere din culpă pentru Vlad Pascu în cazul tragediei de la 2 Mai

Judecătoria Mangalia a respins cererea de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat pentru Vlad Pascu, șoferul implicat în accidentul mortal de la 2 Mai, în care doi tineri și-au pierdut viața. Decizia judecătorilor vine după ce partea civilă, reprezentată prin avocatul Ganea Daniela, a solicitat o reevaluare a faptelor, care ar fi putut duce la pedepse mai aspre pentru inculpat.

La termenul anterior, părinții victimelor și martori au fost audiați, iar judecătorul a cerut timp pentru a delibera asupra solicitării. Procurorii au acuzat inițial pe Vlad Pascu de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și părăsirea locului accidentului, după ce acesta a lovit un grup de persoane pe marginea drumului în localitatea 2 Mai.

Vlad Pascu a recunoscut faptele la un termen anterior și a fost acceptată procedura simplificată, care ar putea conduce la o reducere a pedepsei cu o treime. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 21 iunie 2024.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;