Mihail Pascu Refuză să Discute despre Tragedia de la 2 Mai în Contextul Procesului de Trafic de Droguri

Mihail Pascu Refuză să Discute despre Tragedia de la 2 Mai în Contextul Procesului de Trafic de Droguri

Într-un moment încărcat de emoție și controversă, Mihail Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, s-a adresat presei cu o declarație plină de greutate, numind tragedia în care fiul său a fost implicat un "subiect tabu". Declarațiile au fost făcute în contextul procesului aflat pe rol la Tribunalul București, unde familia Pascu este judecată pentru acuzații serioase, inclusiv trafic de droguri.

"Nu vreau să vorbesc despre acei copii. E un lucru tabu pentru mine. Sunt niște copii morți în niște condiții anume," a spus Mihail Pascu, subliniind dorința sa de a păstra respectul față de memoria victimelor și de a nu alimenta speculațiile mass-media. În vreme ce presa caută răspunsuri și detalii, Mihail Pascu îndeamnă la discreție și respect pentru familiile îndurerate, criticând modul în care media a gestionat această situație delicată.

Vlad Pascu, fiul lui Mihail, este acuzat de comiterea unor infracțiuni grave, printre care consum și trafic de droguri, dar și pentru implicarea într-un accident mortal din 2 Mai, unde doi tineri și-au pierdut viața. Părinții săi, Mihail și Miruna, sunt de asemenea inculpați pentru diverse infracțiuni, inclusiv nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Mihail Pascu susține că a încercat să facă tot ce era necesar pentru a ajuta, inclusiv pregătirea unei ambulanțe și asigurarea unui medic privat pentru victime, dar condițiile legale l-au împiedicat să acționeze mai departe. Acum, în fața justiției, el și familia sa trebuie să navigheze prin complexitatea legislației și să se conformeze regulilor în vigoare.

Subliniind regretul profund pentru situația creată, Mihail Pascu face apel la înțelegere și la o abordare mai umană a cazului, atât din partea presei, cât și a sistemului de justiție.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;