Vlad Pascu rămâne în arest preventiv după accidentul fatal de la 2 Mai

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv după accidentul fatal de la 2 Mai

Vlad Pascu, bărbatul implicat în accidentul rutier soldat cu decesul a doi tineri în localitatea 2 Mai, a primit o decizie nefavorabilă din partea Judecătoriei Mangalia. Instanța a respins cererea lui Pascu de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Pe data de 19 august 2023, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39 și a lovit un grup de pietoni, provocând moartea a doi dintre ei și rănirea altor trei. După accident, Pascu a fugit de la locul faptei, fiind ulterior găsit de poliție în Vama Veche. Testele au arătat că se afla sub influența substanțelor interzise, inclusiv cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Procurorii au trimis cazul în judecată în luna octombrie, iar Pascu este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Următorul termen de judecată este programat pentru 7 iunie.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;