Florin Salam, în centrul unui scandal de înșelăciune cu un prejudiciu de 18.000 de euro

Florin Salam, în centrul unui scandal de înșelăciune cu un prejudiciu de 18.000 de euro

Cunoscutul cântăreț de manele Florin Salam se confruntă cu acuzații serioase de înșelăciune, după ce a fost "săltat" de polițiști de la domiciliu și dus la audieri. Artistul este suspectat că ar fi încasat sume importante de bani pentru prestații muzicale la care nu s-a mai prezentat.

În data de 14 martie 2023, o operațiune a polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție a inclus trei percheziții domiciliare în Capitală, într-un caz de înșelăciune estimat la un prejudiciu de aproximativ 18.000 de euro. Trei persoane au depus plângere împotriva lui Florin Salam, acuzând că au plătit avansuri pentru servicii muzicale care nu au fost niciodată prestate.

Acuzațiile se referă la trei incidente separate: primul, în care Salam ar fi primit 3.000 de euro pentru un eveniment planificat în vara anului 2021; al doilea, cu un avans de 10.000 de euro pentru o prestație în august 2023; și al treilea, unde o sumă de 25.500 de lei a fost plătită pentru un eveniment în septembrie 2023. În toate cazurile, se susține că Florin Salam nu a apărut la evenimente și nu a returnat banii.

Ancheta este în plină desfășurare, iar polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele acestor acuzații de înșelăciune. Florin Salam și alți doi bărbați sunt cercetați în acest dosar, iar consecințele legale vor depinde de rezultatele anchetei.

Aceasta nu este prima dată când numele lui Florin Salam este asociat cu astfel de acuzații, un bărbat din Târgoviște depunând o plângere penală împotriva cântărețului, acuzându-l că l-a înșelat cu suma de 5.500 de euro. În lumina acestor evenimente, fanii și publicul larg așteaptă clarificări și rezultatele oficiale ale anchetei.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;