Florin Salam se apără în scandalul acuzațiilor de agresiune: "Au înscenat tot!"

Florin Salam se apără în scandalul acuzațiilor de agresiune: "Au înscenat tot!"

Manelistul Florin Salam se confruntă cu acuzații grave după ce o tânără de 23 de ani l-a reclamat pentru agresiune fizică într-un cunoscut hotel din București, evenimentul presupus având loc în prima zi a anului. În urma acuzațiilor, artistul a fost audiat de poliție și a oferit o serie de declarații în care neagă vehement incidentul, susținând că este victima unei înscenări.

Într-o serie de declarații acordate presei, Florin Salam a respins acuzațiile, afirmând că nu o cunoaște pe Mihaela Iancu, tânăra care l-a acuzat de agresiune. "Nu am cunoscut-o niciodată, credeți-mă", a declarat cântărețul la ieșirea de la Secția 1 de Poliție. El a sugerat că întreaga situație ar fi fost orchestrată de persoane care doresc să profite de pe urma numelui său. "Au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să îmi ceară bani", a spus Salam.

Pe lângă negarea acuzațiilor, artistul a lansat și un atac la adresa postului de televiziune România TV, pe care l-a acuzat de dezinformare și de încercarea de a câștiga rating prin exploatarea imaginii sale. Într-un mesaj pe Instagram, Salam a criticat postul pentru "insistența lor de a face bani din imaginea mea și rating".

Cazul a stârnit un val de reacții în spațiul public, cu Poliția Capitalei și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 continuând cercetările pentru a stabili adevărul din spatele acuzațiilor. Între timp, Florin Salam a anunțat că va pleca din țară, însă a oferit asigurări că este nevinovat și că este pregătit să facă față acuzațiilor.

Într-o lume a showbiz-ului plină de lumini și umbre, acest caz reprezintă o amintire că celebritatea vine adesea cu provocări neașteptate, iar adevărul poate fi uneori mai complicat decât pare la prima vedere.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;