Florin Piersic Transferat la București cu Avionul SMURD pentru Tratament Medical

Florin Piersic Transferat la București cu Avionul SMURD pentru Tratament Medical

Îndrăgitul actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat marți seară de la Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din București cu un avion SMURD, în urma unei solicitări venite din partea familiei. Celebrul artist a fost internat inițial la Institutul Inimii din Cluj-Napoca după o intervenție chirurgicală la genunchi efectuată la Spitalul Militar.

Transferul a fost efectuat cu un avion SMURD care se afla în Ungaria, participând la exercițiul NATO "Vigorous Warrior 2024". Avionul a decolat în jurul orei 19:15 din Baza Aeriană Pápa și a ajuns la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca pentru a prelua pacientul. Conform declarațiilor oficiale, misiunea este în dinamică și se desfășoară cu succes.

Florin Piersic va continua tratamentul cu antibiotice și pentru problemele legate de proteza de la genunchi la Institutul Matei Balș. Starea sa de sănătate este bună, a precizat managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca, Florin Crișan. Actorul necesită supraveghere medicală specializată, având în vedere vârsta înaintată și faptul că are montat un stimulator cardiac.

Această situație vine după ce Florin Piersic a avut nevoie de îngrijiri medicale datorită unei infecții la genunchi care s-a extins. Intervenția chirurgicală a fost necesară după ce actorul s-a simțit rău la finalul unui spectacol.

Fanii și admiratorii lui Florin Piersic își exprimă susținerea și speranța pentru o recuperare rapidă și completă a marelui actor, care a încântat publicul românesc de-a lungul unei cariere impresionante.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;