Florin Piersic: Intervenție chirurgicală de urgență în ziua de Paște

Florin Piersic: Intervenție chirurgicală de urgență în ziua de Paște

Într-un moment de încercare, marele actor Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență chiar în ziua de Paște, la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca. Cu o carieră impresionantă în teatru și cinematografie, artistul a demonstrat încă o dată forța și rezistența care l-au consacrat.

Operația, ce a constat în extragerea sondelor unui stimulator cardiac pe care actorul îl poartă de mulți ani, a fost efectuată cu succes de echipa doctorului Horia Roșianu, un nume de referință în Ritmologia Invazivă. În colaborare cu medicul Adrian Ștef, șeful Secției de anestezie, procedura medicală s-a încheiat fără complicații, spre ușurarea fanilor și a apropiaților.

Florin Piersic, în vârstă de 86 ani, a fost inițial internat la Spitalul Militar de Urgență „Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, după ce a acuzat o stare de rău la finalul unui spectacol. Acolo, medicii au descoperit o infecție la un genunchi care necesită atenție imediată. Transferat ulterior la Institutul Inimii pentru supraveghere, starea lui de sănătate a rămas stabilă, datorită tratamentului medicamentos și îngrijirii specializate.

Managerul Institutului Inimii, Florin Crișan, a confirmat starea bună a actorului, menționând că acesta continuă să fie sub tratament medicamentos. Fanii și admiratorii lui Florin Piersic pot răsufla ușurați, știind că intervenția a decurs fără probleme și că actorul se află pe mâini bune.

În ciuda provocărilor sănătății, Florin Piersic rămâne un simbol al scenei artistice românești, un luptător și un exemplu de curaj și optimism. Îi urăm însănătoșire grabnică și sperăm să îl vedem curând pe scenă, acolo unde ne-a obișnuit cu prestații memorabile.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;