Florin Piersic în Stare Stabilă După Operația la Genunchi și Transferul la Institutul Inimii

Florin Piersic în Stare Stabilă După Operația la Genunchi și Transferul la Institutul Inimii

Actorul îndrăgit Florin Piersic se recuperează după o intervenție chirurgicală la genunchi, urmată de un transfer la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru supraveghere medicală amănunțită. La venerabila vârstă de 88 de ani, Piersic a necesitat atenție medicală specială după ce, la finalul unui spectacol, a suferit o infecție la genunchi ce a necesitat operație.

Conform surselor medicale, starea actorului este stabilă, acesta fiind în momentul de față sub tratament medicamentos în secția de cardiologie a institutului. Familia a solicitat discreție în privința detaliilor medicale, iar echipa medicală a respectat această dorință, oferind informații limitate despre starea de sănătate a lui Piersic.

Florin Crișan, managerul Institutului Inimii, a confirmat că institutul dispune de toate facilitățile necesare pentru a gestiona cu succes cazul actorului. În urma operației de la Spitalul Militar, s-a decis transferul lui Piersic la cardiologie datorită vârstei înaintate și prezenței stimulatorului cardiac.

În ciuda îngrijorărilor inițiale, recuperarea lui Florin Piersic pare să fie pe un drum pozitiv, cu o echipă medicală dedicată care îi asigură toate îngrijirile necesare. În timp ce fanii și admiratorii îi trimit gânduri bune și urări de sănătate, familia și echipa medicală continuă să monitorizeze cu atenție progresul său.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;