Florin Piersic: O viață dedicată artei și iubirii, sărbătorită la 88 de ani

Florin Piersic: O viață dedicată artei și iubirii, sărbătorită la 88 de ani

Celebrul actor român Florin Piersic a atins un nou reper în viața sa, împlinind venerabila vârstă de 88 de ani. Îndrăgit de public pentru rolurile sale memorabile, Piersic a transmis un mesaj plin de căldură și recunoștință fanilor săi, exprimându-și aprecierea pentru iubirea și prietenia pe care le-a primit de-a lungul anilor.

„Nu-i timp de nostalgii. Nu încă. Imediat e 27 ianuarie. În trei zile, se învârte „contorul” și vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește! Iubirea, Prietenia, Speranța, Bucuria, sunt cuvintele pe care prețuiesc cel mai mult pe lume și nu sunt doar niște... vorbe!”, a mărturisit actorul.

Viața sa a fost una plină de evenimente și povești, cuprinzând trei căsătorii și numeroase roluri care au rămas în inimile spectatorilor. Cu toate acestea, Florin Piersic și-a găsit adevărata fericire alături de Anna Torok, femeia care i-a fost alături în ultimele trei decenii.

La 88 de ani, Florin Piersic își exprimă recunoștința față de public: „Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei!”. Mesajul său emoționant a fost împărtășit pe rețelele de socializare, unde a reușit să atingă inimile a milioane de români.

Actorul nu își ascunde dorința de a răspunde fiecărui mesaj primit și de a îmbrățișa pe toți cei care l-au susținut și i-au apreciat arta. „Norocul meu că sunt mare ... la propriu..., că să îmi pot întinde brațele că niște aripi, să va pot îmbrățișa pe toți”, spune Piersic.

Florin Piersic rămâne un exemplu de dedicație și pasiune pentru teatru și film, iar la 88 de ani, se bucură de o bogăție de neegalat: dragostea și aprecierea publicului său.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;