Florin Piersic, internat la Institutul Inimii după operația la genunchi

Florin Piersic, internat la Institutul Inimii după operația la genunchi

Actorul iubit de români, Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, se recuperează după o intervenție chirurgicală la genunchi, suferită în urma unei infecții. Intervenția a avut loc la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, iar starea sa de sănătate este stabilă, însă necesită supraveghere medicală atentă.

După operație, Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, pentru a beneficia de îngrijiri medicale specializate, având în vedere vârsta înaintată și prezența unui stimulator cardiac. Transferul la terapie intensivă este o măsură de precauție, pentru a asigura cele mai bune condiții de monitorizare și recuperare.

Operația a fost necesară după ce actorul a acuzat un disconfort sever la finalul unui spectacol. Medicii au diagnosticat o infecție la genunchi, care a necesitat intervenția chirurgicală de urgență. În ciuda vârstei, Florin Piersic a fost activ pe scenă, participând la turnee și spectacole, ultima apariție fiind în luna aprilie, înainte de a se confrunta cu această problemă de sănătate.

În prezent, starea de sănătate a actorului este monitorizată îndeaproape de specialiștii de la Institutul Inimii. Fanii și admiratorii lui Florin Piersic îi transmit gânduri bune și își exprimă speranța pentru o recuperare rapidă și completă.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;