Florin Piersic în stare gravă la Spitalul Foișor din cauza unui sepsis

Florin Piersic în stare gravă la Spitalul Foișor din cauza unui sepsis

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, este într-o stare generală gravă la Spitalul Foișor din Capitală, urmare a unui sepsis care a pornit de la o proteză totală de genunchi. Reprezentanții spitalului au comunicat că pacientul prezintă multiple patologii asociate, cea mai gravă fiind de natură cardiacă. Florin Piersic a fost transferat inițial de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Spitalul "Matei Balș", iar ulterior la Spitalul Foișor pentru investigații amănunțite și stabilirea conduitei terapeutice.

Transferul actorului a fost necesar pentru îndepărtarea protezei la genunchi, considerată sursa infecției. Deși situația medicală a lui Florin Piersic prezintă riscuri, intervenția ortopedică este esențială pentru eliminarea infecției. După intervenție, tratamentul procesului infecțios va continua. Medicii au explicat că sepsisul este o complicație a septicemiei, ce determină o inflamație generalizată și poate afecta grav funcționarea organelor vitale.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;