Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Foișor și urmează recuperarea

Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Foișor și urmează recuperarea

Actorul Florin Piersic a fost externat luni de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie Foișor, după ce a fost internat pe 9 mai pentru o intervenție chirurgicală necesară datorită unei infecții la genunchi. Conform reprezentanților spitalului, starea de sănătate a actorului este favorabilă, acesta fiind conștient, cooperant și capabil să se mobilizeze singur pe distanțe scurte. Probele de laborator efectuate sunt în limite normale, semn al unei evoluții pozitive.

În perioada următoare, Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, va urma un program de recuperare într-o clinică specializată. Evoluția actorului a fost constant monitorizată de la internarea inițială la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, urmată de transferul la Institutul Inimii din Cluj și apoi la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

Intervenția chirurgicală la genunchi a fost realizată după ce o infecție generalizată în sânge, suspectată a fi pornit de la o branulă sau o perfuzie, a pus viața actorului în pericol. După extragerea protezei de genunchi și înlocuirea acesteia cu una temporară „purtătoare de antibiotic”, starea lui Florin Piersic a început să se îmbunătățească, permițând astfel externarea și continuarea tratamentului în regim ambulatoriu.

Într-un mesaj anterior, Florin Piersic și-a exprimat recunoștința față de echipa medicală și a transmis publicului că are în continuare multe povești de spus.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;