Evoluție favorabilă în starea de sănătate a lui Florin Piersic după operația de la Spitalul Foișor

Evoluție favorabilă în starea de sănătate a lui Florin Piersic după operația de la Spitalul Foișor

Starea de sănătate a actorului Florin Piersic este într-o ușoară îmbunătățire după intervenția chirurgicală la genunchi, conform ultimelor informații oferite de Spitalul Foișor. Medicii au comunicat că procesul de recuperare a actorului are o evoluție lent favorabilă, iar în prima zi postoperatorie, parametrii biologici indică o ameliorare a inflamației. Florin Piersic este cooperant, afebril, și se poate alimenta și hidrata singur.

Operația a fost necesară pentru extragerea protezei de la genunchi care întreținea o infecție în organismul actorului, diagnosticat anterior cu sepsis. În locul protezei anterioare, i-a fost implantată o proteză temporară cu rol de a elibera antibiotice pentru a combate infecția. Perioada critică postoperatorie este considerată a fi de 72 de ore.

Florin Piersic a fost internat inițial la Spitalul Militar din Cluj, după ce i s-a făcut rău la un spectacol în luna aprilie. Ulterior, a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde i-a fost extras un stimulator cardiac vechi de 15 ani, și apoi la Institutul „Matei Balș” din București, înainte de a ajunge la Spitalul Foișor pentru operația recentă.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;