Operațiuni de deszăpezire intensă pe Transfăgărășan în zona cu risc de avalanșe

Operațiuni de deszăpezire intensă pe Transfăgărășan în zona cu risc de avalanșe

Echipele de drumari de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov intervin în forță pentru a deszăpezi Transfăgărășanul, DN 7 C, într-o zonă considerată extrem de dificilă, unde stratul de zăpadă depășește patru metri și există risc de avalanșe. Lucrările de deszăpezire sunt concentrate între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă, unde circulația este momentan închisă.

Drumarii sunt angajați în operațiuni de deszăpezire începând cu 1 mai, cu scopul de a redeschide acest segment al drumului național înainte de termenul obișnuit de 1 iulie. Eforturile sunt concentrate pe desfacerea drumului cel puțin pe un sens, pentru a permite accesul și manevrarea mai multor utilaje de deszăpezire.

DRDP Brașov își exprimă speranța că condițiile meteorologice vor fi favorabile pentru a accelera procesul și a permite deschiderea Transfăgărășanului cât mai curând posibil.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;