Captură Record de Droguri în Italia: Un Român în Centrul unei Operațiuni de Trafic în Valoare de 2,5 Milioane de Euro

Captură Record de Droguri în Italia: Un Român în Centrul unei Operațiuni de Trafic în Valoare de 2,5 Milioane de Euro

Un caz șocant a venit la lumină în orașul Brescia, Italia, unde poliția a descoperit o cantitate impresionantă de droguri în garajul unui cetățean român, recent sosit în peninsulă. Tânărul de 25 de ani, fără rezidență sau cunoștințe solide de limbă italiană, a fost surprins de autorități cu nu mai puțin de 265 de kilograme de marijuana și hașiș, cu o valoare estimată pe piața neagră la 2,5 milioane de euro.

Operațiunea poliției a fost declanșată în urma unor sesizări ale vecinilor, care au observat mișcări suspecte în jurul garajului folosit de român, mai ales în timpul nopții. În urma raidului, forțele de ordine au confiscat, pe lângă droguri, și echipamente folosite în traficul de stupefiante, inclusiv un aparat de numărat bani și trei cântare de mare precizie.

Mama tânărului insistă pe nevinovăția fiului său, susținând că acesta ar fi fost doar un simplu șofer și că a căzut victimă unei înscenări, fiind folosit ca țap ispășitor de către adevărații capi ai rețelei de traficanți. În ciuda acestor afirmații, românul a refuzat să colaboreze cu autoritățile, declinând asistența juridică și evitând să facă declarații.

În prezent, anchetatorii se concentrează pe reconstituirea traseului drogurilor și pe identificarea eventualelor legături cu rețele de trafic mai ample. Tânărul se află în custodia poliției, iar cazul său continuă să stârnească numeroase întrebări și speculații în rândul comunității locale și internaționale.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;