Prins cu Cocaină la Vama Giurgiu: Un Român în Custodia DIICOT

Prins cu Cocaină la Vama Giurgiu: Un Român în Custodia DIICOT

Într-o operațiune impresionantă la granița României, aproape un kilogram de cocaină a fost descoperit ascuns în mașina unui cetățean român la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. Incidentul, care a avut loc pe data de 01.02.2024, a arătat determinarea autorităților de a lupta împotriva traficului internațional de droguri.

Cocaina, în cantitate de 850 de grame, a fost găsită de polițiștii de frontieră și de ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, ascunsă sub bancheta din spate a autovehiculului în patru pachete sigilate cu bandă adezivă. Bărbatul, care se întorcea în țară din Bulgaria, a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT pentru trafic internațional și intern de droguri de mare risc, cu propunerea de arestare preventivă înaintată Tribunalului București.

Această captură este un semnal clar al eforturilor continue ale României de a combate rețelele de trafic de droguri care încearcă să exploateze frontierele naționale pentru activitățile lor ilicite. Acțiunile rapide și coordonate ale poliției de frontieră și DIICOT subliniază angajamentul țării noastre în lupta împotriva criminalității organizate și asigurarea securității cetățenilor.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;