Fostul fotbalist Dănuț Lupu, eliberat condiționat după șase luni de detenție

Fostul fotbalist Dănuț Lupu, eliberat condiționat după șase luni de detenție

Fostul mijlocaș al echipei naționale de fotbal, Dănuț Lupu, a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Rahova, după ce a executat aproximativ șase luni din pedeapsa de șapte luni și zece zile primită pentru conducere fără permis valabil. Decizia de eliberare a fost luată de Tribunalul București, în ciuda apelului făcut de procurori, și a devenit definitivă la începutul lunii aprilie.

La ieșirea din închisoare, Lupu a fost întâmpinat de un număr mare de jurnaliști. Într-un schimb de replici cu o reporteriță, fostul fotbalist a părut deranjat de întrebările insistente, moment în care a făcut un gest neașteptat, atingând-o pe jurnalistă și spunându-i că "este drăguță". Deși incidentul a atras atenția, Lupu a subliniat că regretă faptele sale și că este nerăbdător să se întoarcă la familia sa.

Dănuț Lupu a fost condamnat inițial pentru un accident produs în 2017, când a fost prins conducând cu permisul anulat din 2001, și pentru o a doua abatere în 2020, când a fost oprit de poliție în timp ce conducea un vehicul cu permisul suspendat. În urma acestor incidente, a fost trimis în judecată și condamnat la pedeapsa cu executare.

În declarațiile sale, Lupu a insistat că nu a provocat niciun accident și că nu a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. De asemenea, și-a exprimat intenția de a-și recupera permisul de conducere și de a respecta regulile de circulație în viitor.

Eliberarea lui Dănuț Lupu vine ca un sfârșit al unei perioade dificile pentru fostul sportiv, care acum se concentrează pe reintegrarea în societate și recuperarea drepturilor sale ca șofer.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;