WhatsApp și Instagram întrerupte: Utilizatori din întreaga lume afectați de problemele tehnice

WhatsApp și Instagram întrerupte: Utilizatori din întreaga lume afectați de problemele tehnice

Utilizatorii de WhatsApp și Instagram au întâmpinat dificultăți de conectare miercuri, conform raportărilor înregistrate pe Downdetector.com, un site ce monitorizează indisponibilitățile serviciilor digitale. Incidentele nu au fost izolate, afectând mii de persoane pe plan global.

Conform datelor furnizate de Downdetector, care a fost citat de agenția de știri Reuters, aproximativ 12.000 de utilizatori din Statele Unite ale Americii au întâmpinat probleme cu WhatsApp, o platformă esențială de comunicații pentru mulți. În India, numărul raportărilor a depășit 20.000, în timp ce în Regatul Unit și Brazilia, cifrele au atins aproximativ 46.000, respectiv 42.000.

Instagram, de asemenea proprietate a Meta, nu a scăpat de probleme, înregistrând aproape 4.800 de cazuri de nefuncționalitate în SUA. Aceste întreruperi vin la scurt timp după ce, luna trecută, o altă problemă tehnică a afectat sute de mii de conturi de Facebook și Instagram la nivel mondial, eveniment ce a durat mai mult de două ore.

Meta, compania-mamă a ambelor servicii, nu a oferit un comentariu oficial în legătură cu aceste întreruperi, în ciuda solicitărilor venite din partea presei.

Aceste întreruperi de serviciu subliniază vulnerabilitatea infrastructurilor digitale și impactul pe care îl pot avea asupra vieții cotidiene și a afacerilor, mulți utilizatori bazându-se pe aceste platforme pentru comunicare personală și profesională.

Utilizatorii sunt încurajați să urmărească actualizările oficiale și să aibă răbdare în timp ce se lucrează la rezolvarea problemelor tehnice. De asemenea, este recomandabil să se considere utilizarea unor platforme alternative de comunicație pentru a evita disconfortul creat de astfel de întreruperi neașteptate.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;