Fostul Președinte Traian Băsescu Internat la Spitalul Militar pentru Tratament

Fostul Președinte Traian Băsescu Internat la Spitalul Militar pentru Tratament

Fostul președinte al României și actual europarlamentar, Traian Băsescu, în vârstă de 72 de ani, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Conform surselor medicale, internarea sa este legată de un tratament destinat prostatei.

Aceasta nu este prima dată când sănătatea lui Băsescu îl pune într-o situație dificilă. În martie 2022, el a fost internat la un spital din Bruxelles în urma unui infarct. De data aceasta, medicii de la Spitalul Militar au declarat că starea sa este stabilă, deși se confruntă și cu o viroză pulmonară puternică.

Starea de sănătate a fostului președinte a stârnit îngrijorare în rândul susținătorilor și a fost urmărită îndeaproape de presa din România. Traian Băsescu este cunoscut pentru perioada sa ca președinte al României între anii 2004 și 2014, dar și pentru activitatea sa ulterioară în Parlamentul European.

Detaliile despre evoluția stării sale de sănătate vor fi urmărite și actualizate pe măsură ce vor fi disponibile noi informații. Publicul este încurajat să urmărească sursele de știri pentru cele mai recente actualizări.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;