Selly, celebrul vlogger român, pierde controlul vitezei și permisul de conducere

Selly, celebrul vlogger român, pierde controlul vitezei și permisul de conducere

Într-un incident care a atras atenția publicului și a autorităților, vloggerul român Selly, pe numele său real Andrei Şelaru, a fost prins în timp ce conducea cu o viteză excesivă pe Autostrada A1. Incidentul s-a petrecut pe data de 23 martie, când radarul polițiștilor de la Brigada Autostrăzi a înregistrat mașina sa, un Porsche 911 Turbo S, zburând pe asfalt cu 236 km/h.

Selly, cunoscut pentru conținutul său pe YouTube și activitatea sa de antreprenor, a fost sancționat cu o amendă de 3.300 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile. În urma acestui eveniment, influencerul a rămas și fără posibilitatea de a circula cu dovada înlocuitoare.

Într-o declarație pe rețelele de socializare, Selly și-a recunoscut greșeala și a afirmat că a învățat o lecție importantă din această experiență. Mașina pe care o conducea, descrisă ca „mașina visurilor” sale și evaluată la aproximativ 240.000 de euro, a fost un factor de atracție pentru fanii săi, dar și un punct de interes pentru media.

Incidentul subliniază importanța respectării regulilor de circulație și consecințele grave ale nerespectării limitelor de viteză. Selly, prin experiența sa neplăcută, devine un exemplu pentru tinerii care îl urmăresc și pentru publicul larg, reamintind tuturor că siguranța pe drumuri trebuie să fie o prioritate.

Urmărește-ne pentru mai multe noutăți și informații actualizate despre vedete și evenimente din trafic.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;