Concertele Coldplay din România stabilesc un record de vânzări și aduc surprize pe scenă

Concertele Coldplay din România stabilesc un record de vânzări și aduc surprize pe scenă

Trupa Coldplay a realizat un moment istoric în industria muzicală din România, marcând cel mai rapid sell-out pentru cele două concerte desfășurate pe Arena Națională din București, în zilele de 12 și 13 iunie. Concertele au reprezentat debutul formației britanice în România, iar reacția publicului a fost una pe măsura așteptărilor, cu aplauze și urale entuziaste.

În cadrul fiecărui concert, Coldplay a păstrat tradiția de a invita un artist local să participe la spectacol, iar în acest caz a fost vorba despre Vlad Babașă (Babasha), un tânăr artist din Bacău, descoperit de Chris Martin pe platformele de streaming. Deși în prima seară colaborarea dintre Coldplay și Babasha nu a fost primită cu entuziasm de întregul public, în a doua seară, atmosfera a fost pregătită pentru a asigura o primire călduroasă.

Chris Martin, solistul Coldplay, a abordat reacția publicului din prima seară într-un mod pozitiv, invitând spectatorii să huiduie într-un mod "corespunzător", după care a exprimat aprecierea sa pentru huiduielile primite și a reiterat iubirea trupei pentru România și dorința de a se întoarce.

Concertele au debutat cu actele de deschidere ale artiștilor invitați Emaa (RO) și Maisie Peters (UK), care au încălzit atmosfera pentru cele două seri memorabile.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;