Coldplay debutează la București cu reguli stricte pentru spectatori și măsuri de transport suplimentate

Coldplay debutează la București cu reguli stricte pentru spectatori și măsuri de transport suplimentate

Membrii trupei britanice Coldplay, aflați în România pentru două concerte din cadrul turneului lor "Music Of The Spheres World Tour", au fost văzuți plimbându-se pe Lipscani înainte de primul spectacol pe Arena Națională. Înaintea evenimentelor, care vor găzdui aproximativ 50.000 de spectatori în fiecare seară, autoritățile au anunțat o serie de reguli de acces și măsuri de transport pentru a facilita deplasarea publicului.

Accesul pe stadion se va deschide la ora 17.00, iar spectacolul va începe în jurul orei 20.30, cu deschiderea realizată de Maisie Peters (UK) și Emaa (Ro). Fanii sunt îndemnați să consulte site-ul organizatorilor și paginile de social media pentru eventuale modificări ale programului.

Sunt recomandate mijloacele de transport în comun pentru a evita ambuteiajele, iar în zilele concertelor vor fi înființate două noi linii de transport și vor fi suplimentate alte două. În plus, nu vor fi amenajate locuri de parcare, iar accesul cu vehicule personale este descurajat.

Pentru a asigura o experiență plăcută, spectatorii vor primi brățări eco-friendly și vor avea la dispoziție stații de apă potabilă gratuită. Este interzis accesul cu o serie de obiecte, inclusiv băuturi și alimente achiziționate din afara locației, iar fumatul este permis doar în zonele special amenajate.

Coldplay, formată din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu. Fanii români vor avea ocazia să asculte pentru prima dată cântece de pe viitorul album al trupei, "Moon Music", care urmează să fie lansat în acest an.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;