Actrița Bianca Babasha răspunde la controversele legate de prestația fratelui său la concertul Coldplay

Actrița Bianca Babasha răspunde la controversele legate de prestația fratelui său la concertul Coldplay

Bianca Babasha, sora artistului Vlad Babasha care a fost huiduit în timpul unui moment muzical la concertul Coldplay, a luat poziție într-o dezbatere aprinsă care a urmat evenimentului. Actrița a postat pe Facebook un mesaj emoționant în care își exprimă susținerea față de fratele său și vorbește despre lupta împotriva rasismului și discriminării.

Ea a evidențiat eforturile pe care le depun amândoi pentru a reuși în domeniile lor, muzică și teatru, și a subliniat implicarea lor în comunitate, lucrând cu tineri din medii marginalizate. Bianca Babasha a vorbit și despre recenta sa vizită de studiu în Norvegia, unde a învățat despre drepturile omului și sustenabilitate.

Actrița a pus accentul pe ideea că succesul nu se obține prin lupta cu ceilalți, ci prin autodepășire și ghidare spirituală. În mesajul său, ea a întrebat retoric ce au realizat cei care îl judecă pe fratele său și a subliniat că huiduielile nu fac decât să întărească o reputație negativă a Europei.

Bianca Babasha, în vârstă de 27 de ani, este actriță și a absolvit Facultatea de Teatru de la U.N.A.T.C. București. Ea joacă în piese de teatru la Teatrul Municipal Bacovia și este și organizator și moderator al unei emisiuni la un post de radio local din Bacău.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;