Incident grav la Teatrul German din Timișoara: Actrița Olga Török rănită în timpul spectacolului

Incident grav la Teatrul German din Timișoara: Actrița Olga Török rănită în timpul spectacolului

Un incident nefericit a avut loc duminică seară la Teatrul German de Stat din Timișoara, în timpul reprezentației piesei "Livada de vișini" de Anton Cehov. Actrița Olga Török a fost rănită după ce un element de decor s-a prăbușit peste ea.

Conform raportărilor, în jurul orei 20:12, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost alertați despre accidentul care a avut loc pe strada Mărășești. La fața locului, autoritățile au constatat că un panou din lemn, parte a decorului și susținut de doi bărbați, a căzut și a cauzat rănirea actriței în vârstă de 38 de ani. Victima a fost imediat transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbații care susțineau panoul au fost de asemenea accidentați, dar starea lor nu a necesitat transportul la spital.

În urma incidentului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestui eveniment neplăcut.

Comunitatea artistică și fanii Teatrului German sunt în șoc și își exprimă susținerea față de actrița rănită, așteptând cu nerăbdare vești despre starea sa de sănătate și sperând la o recuperare rapidă și completă.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;