Adolescent din Adjud la volanul mașinii furate provoacă accident grav

Adolescent din Adjud la volanul mașinii furate provoacă accident grav

Un incident grav a avut loc în Adjud, unde trei adolescenți au fost răniți în urma unui accident rutier provocat de unul dintre ei, un băiat de 16 ani care a luat fără permisiune mașina părinților. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe DN 11A, pe sensul de mers Adjud-Onești, în jurul orei 02:30.

Conform declarațiilor Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, tânărul în vârstă de 16 ani a pierdut controlul autovehiculului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac, după care mașina s-a răsturnat. În urma impactului, toți cei trei adolescenți au suferit leziuni și au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a furnizat detalii despre starea victimelor: un adolescent de 16 ani a fost găsit inconștient cu traumatisme cranio-faciale, un altul de 14 ani era conștient, prezentând traumatisme faciale și la membrul inferior, iar cel de-al treilea, de asemenea 16 ani, avea multiple traumatisme.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință. Cercetările continuă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului.

Acest incident subliniază importanța supravegherii atente a adolescenților și a accesului restricționat la vehicule pentru cei fără permis de conducere, pentru a preveni astfel de evenimente nefericite și potențial fatale.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;