Apelul disperat al poliției din Iași: Adolescent de 15 ani, dispărut fără urmă

Apelul disperat al poliției din Iași: Adolescent de 15 ani, dispărut fără urmă

Comunitatea din Iași este în alertă după dispariția misterioasă a unui adolescent de doar 15 ani, Samson Sebastian Ilie, care a fost văzut ultima dată plecând de la locul de muncă al tatălui său. Evenimentul, care a avut loc pe data de 24 martie 2024, a mobilizat forțele de poliție și a stârnit îngrijorarea cetățenilor.

Potrivit declarațiilor făcute de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași, tânărul a dispărut fără a lăsa vreo urmă, determinându-i pe polițiști să ceară ajutorul populației pentru a-l găsi. Samson are o înălțime de 180 cm, cântărește aproximativ 80 kg, are tenul deschis, părul șaten, tuns scurt și ușor ondulat, și ochii negri. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu un hanorac albastru, blugi negri și adidași roșii cu șireturile desfăcute.

Autoritățile fac apel la oricine ar putea avea informații despre locația lui Samson să contacteze de urgență poliția sau să apeleze numărul 112. Într-o astfel de situație, fiecare secundă este prețioasă, iar colaborarea cetățenilor poate face diferența în găsirea în siguranță a adolescentului.

Familia lui Samson și întreaga comunitate așteaptă cu speranță vești despre el și îndeamnă pe toți cei care pot contribui la soluționarea acestui caz să nu ezite să ia atitudine.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;