Incident șocant în București: Adolescent arestat după un atac violent cu maceta

Incident șocant în București: Adolescent arestat după un atac violent cu maceta

Un incident grav a avut loc în București, unde un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în urma unei tentative de omor calificat și tâlhărie calificată. Evenimentul s-a petrecut în data de 5 februarie 2024, pe o alee pietonală din Sectorul 2 al Capitalei.

Conform declarațiilor Procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București, tânărul, înarmat cu o macetă, a atacat un alt adolescent de aceeași vârstă, lovindu-l de mai multe ori în cap. Motivul atacului pare să fie legat de o datorie pentru droguri, adolescentul agresor încercând astfel să scape de plata sumei datorate dealerului.

Victima, care a suferit răni grave la nivelul capului, a scăpat cu viață datorită intervenției rapide a serviciilor medicale. Agresorul a fost prins ulterior în urma unei serii de percheziții și a fost inițial reținut pentru 24 de ore, după care Tribunalul București a decis arestarea sa preventivă.

Acest caz a șocat comunitatea locală și a ridicat semne de întrebare cu privire la siguranța pe străzile Capitalei și la problema consumului de droguri în rândul tinerilor.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și dezvoltări legate de acest caz, urmăriți-ne pe Google News.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;