Tentativă de omor în Sectorul 4: O femeie din București și-a înjunghiat soțul de două ori într-o singură zi

Tentativă de omor în Sectorul 4: O femeie din București și-a înjunghiat soțul de două ori într-o singură zi

Într-un incident șocant care a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei, o femeie de 47 de ani a fost reținută sub acuzația de tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat soțul de două ori în decurs de doar 13 ore. Evenimentele tragice s-au petrecut în ziua de joi, 28 martie, când femeia a recurs la un act de violență extremă în propria locuință.

Prima agresiune a avut loc în jurul orei 02:00, când bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost înjunghiat cu un cuțit în zona toracelui. A doua oară, soția a repetat atacul în jurul orei 15:00, provocându-i victimei două plăgi penetrante abdominale. În urma celei de-a doua agresiuni, bărbatul a reușit să iasă din casă și a solicitat ajutor la un magazin din apropiere, unde angajații au contactat imediat serviciile de urgență.

Echipajele medicale au intervenit prompt și l-au transportat pe bărbat la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Din păcate, starea sa de sănătate este considerată critică. Procurorii bucureșteni au deschis un dosar penal și au pus în mișcare acțiunea penală împotriva femeii, care este acum cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

Acest caz alarmant subliniază problema persistentă a violenței domestice și a efectelor devastatoare pe care le poate avea asupra victimelor. Comunitatea este îndemnată să rămână vigilentă și să raporteze orice formă de abuz pentru a preveni astfel de tragedii.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;