Doi polițiști grav răniți după ce un bărbat arestat a deschis focul într-o secție de poliție din Paris

Doi polițiști grav răniți după ce un bărbat arestat a deschis focul într-o secție de poliție din Paris

Doi ofițeri de poliție au fost grav răniți joi seară după ce un bărbat arestat pentru o agresiune a reușit să pună mâna pe arma unui agent într-o secție de poliție din Paris. Incidentul s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 22:30, când suspectul a fost adus la secție pentru un "atac foarte violent asupra unei femei" cu un cutter.

Șeful poliției din Paris, Laurent Nunez, a confirmat că atacatorul a fost rănit grav de un foc în legitimă apărare și, împreună cu cei doi polițiști răniți, a fost transportat de urgență la spital. Parchetul din Paris a anunțat deschiderea a trei anchete separate: pentru tentativa de omor asupra femeii agresate, pentru tentativa de omor a ofițerilor de poliție și pentru violență intenționată cu arme de către o persoană care deține autoritate publică.

Focurile de armă în interiorul unei secții de poliție sunt un eveniment rar în Franța, iar acest caz a atras atenția asupra riscurilor la care sunt expuși polițiștii în exercitarea datoriilor lor.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;