Tragedie în Constanța: Doi copii grav răniți de un șofer băut – Comunitatea în stare de șoc

Tragedie în Constanța: Doi copii grav răniți de un șofer băut – Comunitatea în stare de șoc

Tragedia a lovit o comunitate din Constanța când doi copii nevinovați, de doar 3 și 9 ani, au fost grav răniți în urma unui accident rutier provocat de un șofer aflat sub influența alcoolului. Incidentul a avut loc pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa, unde un bărbat de 64 de ani a pierdut controlul autoturismului, lovindu-i pe cei doi minori.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a lovit un cap de pod, alte două vehicule parcate și s-a oprit în gardul unei case. Fetita de 9 ani a suferit leziuni extrem de grave, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și aflându-se în comă la momentul sosirii echipajelor de urgență. Băiețelul de 3 ani, de asemenea, a fost rănit grav, suferind un traumatism cranian, dar a rămas conștient.

Șoferul, rănit și el în urma accidentului, a fost testat de autorități, care au constatat o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testele pentru consumul de droguri au ieșit negative. Bărbatul a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice, care vor stabili nivelul exact al alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Comunitatea este în stare de șoc, iar gândurile tuturor se îndreaptă către recuperarea micuților.

Cazul este un trist memento al consecințelor devastatoare pe care le poate avea conducerea sub influența alcoolului și un apel la conștientizarea necesității respectării regulilor de circulație pentru protejarea vieților inocente.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;