Tragedie familială în Târgu Mureș: Mamă și fiu găsiți decedați în apartament

Tragedie familială în Târgu Mureș: Mamă și fiu găsiți decedați în apartament

O tragedie care a șocat comunitatea din Târgu Mureș a avut loc recent, când o femeie de 88 de ani și fiul ei de 57 de ani au fost descoperiți fără viață în apartamentul lor din cartierul Aleea Carpați. Alertați prin apelul de urgență 112, polițiștii și echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, unde au confirmat cele semnalate, găsind trupurile neînsuflețite ale celor doi.

Conform declarațiilor Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, cazul a fost raportat în după-amiaza zilei de 16 februarie, iar la locația indicată, forțele de ordine au efectuat cercetări amănunțite. Medicii chemați să intervină au constatat decesul, iar corpurile au fost transportate la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie și stabilirea cauzelor exacte ale morții.

Se pare că tragedia a avut loc după ce fiul, care locuia cu mama sa într-o garsonieră închiriată, a decedat primul. Femeia, în încercarea de a cere ajutor, a suferit același sfârșit tragic. Ancheta este în curs, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, încercând să reconstituie cronologia evenimentelor și să determine cum s-a ajuns la acest deznodământ dureros.

Comunitatea locală este în doliu, iar acest incident subliniază importanța sistemelor de suport social și a atenției acordate persoanelor vârstnice sau vulnerabile.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;