Tragedie în Vâlcea: Doi adolescenți decedați și o tânără rănită într-un accident cumplit

Tragedie în Vâlcea: Doi adolescenți decedați și o tânără rănită într-un accident cumplit

Tragicul accident rutier petrecut în localitatea Drăgoești, județul Vâlcea, a răpit viețile a doi adolescenți și a lăsat în urmă o tânără grav rănită. În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 22 de ani, alături de un adolescent de 15 ani, și-au pierdut viața într-un accident de mașină care a avut loc pe DJ 678.

Conform rapoartelor poliției, mașina, condusă de tânărul de 22 de ani din Drăgășani, a lovit inițial un autovehicul parcat, după care s-a izbit violent de un stâlp electric. Impactul a fost atât de puternic încât ambii tineri au fost încarcerați în vehiculul distrus, iar medicii nu au putut decât să constate decesul lor la scurt timp după extragerea din fiarele contorsionate.

O adolescentă de 14 ani, din Cungrea, județul Olt, a fost de asemenea implicată în accident și a suferit un traumatism la coloana cervicală. Ea a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Vâlcea pentru îngrijiri medicale.

Echipele operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) au intervenit prompt la locul accidentului. În ciuda eforturilor depuse de salvatori, situația s-a dovedit a fi una dintre cele mai dramatice întâlnite pe drumurile din județ.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte care au dus la producerea acestui eveniment rutier devastator. Comunitatea din Drăgoești este în doliu, iar familiile îndoliate sunt în căutare de răspunsuri și consolare în aceste momente de profundă tristețe.

Accidentele rutiere continuă să fie o sursă majoră de îngrijorare pe șoselele din România, reamintind constant despre importanța respectării regulilor de circulație și a prudenței la volan.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;