Tragedie în Marea Britanie: Un copil de 2 ani a decedat de foame lângă tatăl său

Tragedie în Marea Britanie: Un copil de 2 ani a decedat de foame lângă tatăl său

O tragedie sfâșietoare a avut loc în Skegness, Lincolnshire, unde un băiețel de doar 2 ani, Bronson Battersby, a fost găsit decedat lângă corpul neînsuflețit al tatălui său, Kenneth Battersby, în vârstă de 60 de ani. Evenimentul a fost raportat de BBC și a stârnit o undă de șoc în comunitatea locală și în rândul autorităților.

Kenneth și Bronson Battersby erau sub supravegherea asistenților sociali, care au încercat să ia legătura cu familia pe 2 ianuarie, fără succes. După mai multe încercări eșuate de contact și o vizită la domiciliu, asistentul social a descoperit scenariul tragic pe 9 ianuarie, cu ajutorul unei chei oferite de proprietarul locuinței.

Autoritățile au stabilit că decesul lui Kenneth a survenit în urma unui infarct pe la sfârșitul lunii decembrie, iar micul Bronson a decedat din cauza deshidratării și a lipsei de hrană. Câinele familiei, Skylar, a fost singurul supraviețuitor găsit în locuință.

Directorul de la Protecția Copilului, Heather Sandy, a confirmat pentru BBC că în momentul decesului, Bronson și tatăl său erau singuri în casă, ceea ce a condus la o situație fără ieșire pentru micuț. Mama copilului a relatat că l-a văzut pe Bronson ultima dată înainte de Crăciun, iar după o ceartă cu partenerul său a părăsit locuința.

Derrick Campbell, reprezentant al Biroului Independent pentru Conduita Poliției, a catalogat moartea celor doi ca fiind „cu adevărat șocante” și a anunțat că se va investiga dacă poliția a pierdut ocazii de a verifica starea lui Kenneth și Bronson mai devreme.

Această tragedie subliniază importanța răspunsului prompt al serviciilor sociale și al autorităților în cazurile de familii care se află sub supraveghere, precum și necesitatea unor sisteme de urgență eficiente pentru a preveni astfel de evenimente nefericite.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;