Tragedie pe DN 1B: Coliziune devastatoare lasă patru victime, una în luptă pentru viață

Tragedie pe DN 1B: Coliziune devastatoare lasă patru victime, una în luptă pentru viață

Un accident rutier grav a zguduit comunitatea din Valea Călugărească, județul Prahova, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un impact violent pe DN 1B, drumul ce leagă orașele Buzău și Ploiești. Incidentul a avut loc vineri seară și a rezultat în rănirea a patru persoane, dintre care una se află în stop cardio-respirator.

Din informațiile furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Prahova, un tânăr de 22 de ani, care conducea dinspre Buzău spre Ploiești, a pierdut controlul autovehiculului, invadând banda opusă și colizionând cu două mașini, conduse de bărbați de 65, respectiv 55 de ani. În urma impactului, bărbatul de 65 de ani a suferit leziuni grave, fiind imposibil de testat cu etilotestul, spre deosebire de ceilalți doi șoferi, care au avut rezultate negative la testarea alcoolemiei.

Echipele de descarcerare au intervenit prompt pentru a elibera victimele încarcerate. În ciuda eforturilor, bărbatul de 65 de ani a intrat în stop cardio-respirator imediat după ce a fost extras din vehicul. Manevrele de resuscitare sunt în desfășurare, în timp ce celelalte trei victime – un bărbat de 21 de ani, unul de 54 de ani și o femeie de 61 de ani – au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii militari de la Detașamentul 1 Ploiești au fost prezenți la locul accidentului cu echipamentele necesare intervenției, inclusiv două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a determina circumstanțele exacte care au dus la acest tragic eveniment. Comunitatea locală este îndemnată să ofere sprijin familiilor afectate și să fie conștientă de importanța respectării regulilor de circulație pentru a preveni astfel de incidente nefericite în viitor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;