Tragedie în Arestul IPJ Dolj: Tânărul care a încercat să evadeze din mașina de poliție s-a sinucis

Tragedie în Arestul IPJ Dolj: Tânărul care a încercat să evadeze din mașina de poliție s-a sinucis

Un eveniment tragic a avut loc în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, unde un tânăr de 28 de ani a fost găsit spânzurat după o tentativă eșuată de evadare.

Tânărul din Craiova, reținut pentru tâlhărie calificată, a încercat să evadeze în timp ce era transportat în arest. Conform declarațiilor IPJ Dolj, în seara de 12 ianuarie, în jurul orei 20:00, acesta a sărit din mașina de poliție, fiind prins imediat și încarcerat. La scurt timp după incident, la ora 20:43, a fost descoperit fără suflare în celula sa.

Eforturile polițiștilor și ale cadrelor medicale de a-l resuscita au fost în zadar, tânărul fiind declarat decedat. Cazul a luat o întorsătură gravă când procurorii criminaliști au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor, pentru a investiga circumstanțele decesului.

Autoritățile au subliniat seriozitatea situației și au transmis condoleanțe familiei îndoliate. În contextul acestui eveniment nefericit, este important să reamintim că există servicii de suport pentru persoanele care se confruntă cu gânduri suicidare. Linia Telverde Antisuicid (0800 801 200) și DepreHUB Helpline (037 445 6420) sunt disponibile pentru a oferi ajutor.

Pentru mai multe informații și sprijin în situații de criză, vă rugăm să contactați aceste servicii, iar în cazuri de urgență să apelați 112.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;