Tragedie în Galați: Accident rutier grav cu cinci răniți, inclusiv trei copii

Tragedie în Galați: Accident rutier grav cu cinci răniți, inclusiv trei copii

Un tragic accident rutier a zguduit comunitatea din Galați sâmbătă, 3 februarie 2024, când două mașini au fost implicate într-o coliziune violentă care a dus la rănirea a cinci persoane, printre care și trei copii nevinovați.

Potrivit rapoartelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați și ale Inspectoratului de Poliție Județean Galați, incidentul a avut loc în centrul orașului, pe strada Domnească, o zonă de obicei aglomerată cu pietoni. În urma impactului, ambele vehicule au fost aruncate pe trotuar, unul dintre ele răsturnându-se în fața unei bănci, creând o scenă de haos și panică.

Victimele, printre care se află doi adulți și trei copii cu vârstele de 2, 5 și 7 ani, au fost conștiente la momentul intervenției echipajelor de salvare, fiind transportate rapid la Spitalul Clinic Județean de Urgență 'Sfântul Apostol Andrei' Galați pentru a primi îngrijiri medicale. Eforturile de salvare au inclus echipaje ISU, SMURD și ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean, care au răspuns prompt la apelul de urgență.

Autoritățile au confirmat că ambii șoferi au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative. În prezent, poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru a determina circumstanțele exacte care au dus la acest accident devastator.

Acest incident nefericit ne reamintește importanța vigilentă la volan și respectarea regulilor de circulație pentru a preveni astfel de tragedii și a proteja viețile nevinovate.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;