Incident grav în trafic: Șicanare și amenințări cu cuțitul pe străzile din Constanța

Incident grav în trafic: Șicanare și amenințări cu cuțitul pe străzile din Constanța

Constanța a fost scena unui incident alarmant în trafic, unde doi bărbați s-au angajat într-un conflict periculos care a culminat cu amenințări cu un cuțit. Conform rapoartelor Poliției, altercația a început în Năvodari și a continuat pe bulevardul Aurel Vlaicu, o arteră majoră care traversează Constanța.

În jurul orei 16.00, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au fost alertați de un apel la 112 despre o șicanare în trafic care a degenerat în amenințări cu un obiect tăietor-înțepător. Scandalul a pornit pe fondul unui conflict mai vechi între cei doi șoferi, de 36 și 41 de ani, care s-au urmărit cu mașinile și au ajuns să se tamponaze. În cele din urmă, unul dintre ei a amenințat pe celălalt cu un cuțit.

Evenimentul a escaladat rapid, iar polițiștii de la Secția 2 din Constanța au intervenit pentru a opri cele două autoturisme implicate. La fața locului, s-a constatat că ambii șoferi nu se aflau sub influența alcoolului, însă există suspiciuni că bărbatul de 41 de ani ar fi fost sub influența substanțelor psihoactive.

Incidentul a dus la întocmirea unui dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. Cercetările sunt în desfășurare, iar cei doi bărbați se află în custodia poliției.

Pentru a rămâne la curent cu ultimele evenimente din Constanța și alte știri de actualitate, urmăriți-ne pe Google News.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;