Șoferiță octogenară surprinsă conducând pe contrasens pe Autostrada A1

Șoferiță octogenară surprinsă conducând pe contrasens pe Autostrada A1

O femeie în vârstă de 80 de ani din București a fost surprinsă duminică conducând pe contrasens pe Autostrada București-Pitești, creând un pericol iminent pentru ceilalți participanți la trafic. Incidentul, care a avut loc la kilometrul 95 al autostrăzii A1, a fost rapid adus la atenția publicului după ce a fost filmat de o cameră de bord și ulterior investigat de polițiști.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, șoferița a fost oprită și sancționată contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru o perioadă de 180 de zile. Femeia se afla singură în mașină și, din fericire, nu a rezultat niciun accident în urma manevrei sale riscante. În imagini se poate observa cum un alt șofer a reușit să evite la limită coliziunea cu autoturismul condus de femeie.

Incidentul a stârnit reacții în rândul comunității online, subliniind pericolul pe care îl reprezintă conducerea pe contrasens, mai ales pe o autostradă cu trafic intens. Pe lângă retragerea permisului, octogenara riscă și o amendă considerabilă, care poate ajunge până la 3.300 de lei.

Acest caz ridică întrebări serioase despre evaluarea periodică a aptitudinilor de conducere pentru șoferii în vârstă și necesitatea unor măsuri suplimentare pentru a preveni astfel de incidente periculoase.

Pentru mai multe informații și actualizări, urmăriți-ne pe Google News.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;