Incident în Trafic: Șoferiță Încătușată la Dâmbovița pentru Numere de Înmatriculare False

Incident în Trafic: Șoferiță Încătușată la Dâmbovița pentru Numere de Înmatriculare False

Un eveniment neobișnuit a avut loc pe drumurile din Dâmbovița, unde o femeie de 35 de ani a fost încătușată de polițiști după ce a devenit agresivă la controlul rutier. Incidentul a stârnit reacții și a declanșat o anchetă internă în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița.

Incidentul a avut loc în localitatea Potlogi, când polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Titu au oprit pentru control un autoturism. În urma verificărilor, s-a constatat că plăcuțele cu număr de înmatriculare ale vehiculului condus de femeie erau atribuite unui alt autovehicul. Confruntată cu această situație, șoferița a reacționat agresiv verbal și a refuzat să coopereze cu forțele de ordine, ceea ce a determinat polițiștii să recurgă la măsuri de constrângere pentru a o conduce la sediul poliției.

Pe lângă dosarul penal deschis pentru punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, IPJ Dâmbovița a inițiat verificări privind comportamentul polițiștilor implicați în incident. Conducerea inspectoratului a dispus analiza situației de către Biroul Control Intern, pentru a stabili dacă intervenția a respectat procedurile legale.

Cazul a atras atenția publicului asupra necesității respectării legii în trafic și a comportamentului adecvat atât din partea conducătorilor auto, cât și a autorităților. Detaliile complete ale incidentului sunt încă în curs de investigare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;