Șoferiță octogenară surprinsă conducând pe contrasens pe A1 - permis reținut și amendă usturătoare

Șoferiță octogenară surprinsă conducând pe contrasens pe A1 - permis reținut și amendă usturătoare

Un incident rutier neobișnuit a avut loc pe Autostrada București-Pitești, unde o șoferiță în vârstă de 80 de ani a fost surprinsă conducând pe contrasens. Evenimentul, care a avut loc în cursul zilei de duminică, la kilometrul 95 al autostrăzii A1, a fost rapid gestionat de autorități, evitându-se astfel o potențială tragedie.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, femeia din București, care se afla singură în autovehicul, a fost oprită de polițiști în timpul unei acțiuni de supraveghere a traficului. Din fericire, datorită vigilentței celorlalți participanți la trafic, nu s-au înregistrat victime sau accidente grave.

Imaginile filmate de o cameră de bord, care au circulat pe internet, arată cum un alt șofer a reușit să evite la limită coliziunea cu autoturismul condus de șoferița octogenară. În urma incidentului, femeii i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 180 de zile și a fost sancționată contravențional, riscul fiind o amendă de până la 3.300 de lei.

Acest caz servește drept un memento important privind responsabilitatea și atenția necesare la volan, indiferent de vârsta conducătorilor auto. Autoritățile continuă să monitorizeze și să intervină prompt pentru a asigura siguranța pe drumurile publice.

Urmărește-ne pe Google News pentru mai multe informații și actualizări referitoare la siguranța rutieră și evenimentele de pe șoselele din România.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;