Incident Rutier Grav în Arad: Șoferiță Beată și Drogată Provoacă Urmărire cu Poliția și se Răstoarnă cu Mașina

Incident Rutier Grav în Arad: Șoferiță Beată și Drogată Provoacă Urmărire cu Poliția și se Răstoarnă cu Mașina

Un incident rutier alarmant a avut loc în municipiul Arad, unde o femeie de 28 de ani, aflată sub influența alcoolului și a drogurilor, a provocat o urmărire cu poliția, culminând cu răsturnarea autovehiculului pe care îl conducea. În timpul unei patrulări de rutină, polițiștii au observat un vehicul ce se deplasa haotic într-un sens giratoriu și au decis să intervină. Ignorând semnalele acustice și luminoase ale poliției, șoferița a accelerat, declanșând o urmărire care s-a încheiat brusc când mașina sa s-a răsturnat într-un alt sens giratoriu.

Din fericire, femeia nu a suferit răni grave, însă testele efectuate de autorități au relevat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și rezultate pozitive pentru consumul de substanțe psihoactive. Ca urmare a comportamentului său iresponsabil, șoferița a fost sancționată cu o amendă de 2.640 de lei pentru multiple încălcări ale codului rutier și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de șase luni.

Incidentul a atras atenția asupra pericolelor conducerii sub influența substanțelor interzise și a necesității respectării regulilor de circulație pentru siguranța tuturor participanților la trafic. Poliția continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile și circumstanțele care au dus la acest eveniment nefericit.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;