Incident grav în timpul unui curs de șofat: O cursantă provoacă accident rănind două persoane

Incident grav în timpul unui curs de șofat: O cursantă provoacă accident rănind două persoane

Un incident nefericit a avut loc pe străzile din Timișoara în data de 15 ianuarie, când o femeie de 42 de ani, aflată la volanul unei mașini de școală, a provocat un accident rănind două persoane. Evenimentul a survenit după ce instructorul auto a lăsat-o singură în autoturism pentru a ajuta la mutarea unui vehicul defectat.

Conform surselor locale, mașina de școală era echipată cu o cutie de viteze automată, iar în momentul în care instructorul i-a cerut cursantei să oprească mașina, aceasta a apăsat accidental pedala de accelerație în loc de frână. În urma impactului, o tânără de 20 de ani a fost rănită și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Scenele dramatice au fost înregistrate de camera de bord a autovehiculului de școală, iar polițiștii Biroului Rutier Timișoara au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Această situație ridică întrebări serioase cu privire la procedurile de siguranță urmate de școlile de conducere și responsabilitatea instructorilor în timpul orelor de practică.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;