Incident grav în Galați: Un bărbat și-a atacat părinții și a înjunghiat un polițist în timpul imobilizării

Incident grav în Galați: Un bărbat și-a atacat părinții și a înjunghiat un polițist în timpul imobilizării

Un eveniment șocant a avut loc în Galați, unde un bărbat de 33 de ani și-a înjunghiat ambii părinți în urma unui conflict spontan. Incidentul a escaladat când forțele de ordine au intervenit, iar unul dintre polițiști a fost și el înjunghiat în timp ce încerca să îl imobilizeze pe agresor.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați, atacul a avut loc într-un apartament de pe strada Alexandru Lăpușneanu. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 14:00, iar polițiștii de la Secția 1 Poliție Galați s-au deplasat rapid la fața locului. Ei au descoperit că bărbatul de 33 de ani avusese o altercație cu părinții săi, în vârstă de 56, respectiv 52 de ani, care a culminat cu agresiunea fizică.

Victimele au fost asistate medical de echipajele de ambulanță și ulterior transportate la spital pentru a primi îngrijiri suplimentare. Agresorul nu a fost găsit la adresa menționată, dar a fost localizat în scurt timp în scara unui alt bloc, pe strada Roșiori.

În timpul imobilizării, un polițist de 39 de ani, echipat corespunzător, a fost înjunghiat în zona claviculei. Acesta a fost, de asemenea, transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru violență în familie și ultraj, iar ancheta este în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați. În funcție de rezultatele investigațiilor, se poate extinde urmărirea penală pentru alte infracțiuni.

Acest incident alarmant subliniază riscurile la care sunt expuși atât membrii comunității, cât și forțele de ordine în îndeplinirea datoriei lor de a proteja și a servi.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;