Incident grav în Târgoviște: Asistent medical reținut pentru agresiunea a două adolescente la secția de Psihiatrie

Incident grav în Târgoviște: Asistent medical reținut pentru agresiunea a două adolescente la secția de Psihiatrie

Un caz tulburător a avut loc la un spital din Târgoviște, unde un asistent medical în vârstă de 33 de ani, din Brănești, a fost reținut de autorități sub suspiciunea de agresiune fizică împotriva a două adolescente internate în secția de Psihiatrie. Conform declarațiilor Poliției Județene Dâmbovița și a rapoartelor de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, incidentele au implicat două fete minore, în vârstă de 13 și 17 ani.

Ancheta a demarat în urma unei percheziții domiciliare efectuate la locuința bărbatului, unde polițiștii au descoperit și indisponibilizat mai multe bunuri ce ar putea servi drept probe în investigație. Asistentul medical, care lucra la secția de Geriatrie a spitalului, a fost dus la sediul poliției pentru audieri și reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Urmează ca acesta să fie prezentat în fața magistraților pentru stabilirea unei măsuri preventive.

Poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște continuă cercetările pentru a determina întregul context al incidentului și pentru a stabili toate circumstanțele legate de acuzația de purtare abuzivă. Comunitatea locală este îngrijorată, iar cazul a stârnit reacții de condamnare și solicitări pentru asigurarea unui mediu sigur în instituțiile medicale.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;