Incident grav la metrou în București: Tentativă de suicid în stația Orizont

Incident grav la metrou în București: Tentativă de suicid în stația Orizont

Luni dimineața, călătorii din metroul bucureștean au fost martorii unei scene îngrijorătoare, când o persoană a încercat să își pună capăt zilelor în stația Orizont, pe direcția Valea Ialomiței. Incidentul a avut loc în jurul orei 08:15 și a determinat reorganizarea circulației trenurilor pe magistrala Drumul Taberei.

Din fericire, personalul Metrorex a reacționat prompt, alertând serviciul SMURD pentru a interveni. Bărbatul implicat în incident a fost scos dintre șine conștient și cooperant, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri.

Metrorex a anunțat că va deschide o anchetă de cercetare împreună cu organele abilitate pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului. Circulația trenurilor a fost temporar perturbată, însă a revenit la normal după scurt timp.

Este important de menționat că astfel de incidente nu numai că afectează funcționarea rețelei de transport, dar au și un puternic impact emoțional asupra călătorilor și personalului. În astfel de momente, este esențial să avem o reacție rapidă și eficientă din partea serviciilor de urgență și a autorităților.

Metrorex îndeamnă călătorii să fie înțelegători în astfel de situații și să respecte indicațiile personalului pentru siguranța și buna desfășurare a călătoriei. De asemenea, Metrorex reamintește importanța accesului la servicii de sănătate mintală și sprijin pentru persoanele care se confruntă cu gânduri de suicid.

Pentru mai multe informații și actualizări, călătorii sunt încurajați să urmărească anunțurile Metrorex și să acceseze canalele oficiale de comunicare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;