Incident Şocant la Târgu Mureş: Elev de 15 ani Încătuşat şi Amendat După ce a Agresat un Profesor

Incident Şocant la Târgu Mureş: Elev de 15 ani Încătuşat şi Amendat După ce a Agresat un Profesor

Un incident grav s-a petrecut la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș, unde un elev de 15 ani a fost protagonistul unui scandal major. Incidentul a început în timpul orelor de curs, când adolescentul a refuzat să se conformeze regulilor, manifestând un comportament provocator și obscen față de cadrele didactice.

Situația a degenerat rapid, polițiștii fiind chemați la fața locului pentru a interveni. Elevul a fost imobilizat și încătușat după ce a continuat să se comporte necooperant, fiind condus la sediul poliției. Acolo, în prezența mamei sale, a primit o amendă de 500 de lei pentru încălcarea ordinii și liniștii publice.

Cu toate acestea, comportamentul recalcitrant al tânărului nu s-a oprit. După ce a fost eliberat, s-a întors la școală și a agresat un cadru didactic, aplicându-i lovituri cu pumnii și picioarele. Polițiștii au fost nevoiți să intervină din nou, imobilizându-l pe elev și conducându-l înapoi la sediul poliției, împreună cu părintele său, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale necesare.

Imaginile video care au circulat pe rețelele de socializare arată momentele tensionate în care tânărul este încătușat pe holurile liceului, ignorând apelurile profesorilor de a se calma și de a respecta regulile școlare.

Acest incident a stârnit îngrijorare în rândul comunității locale și a deschis discuții despre siguranța în școli și necesitatea unor măsuri mai stricte pentru prevenirea și gestionarea comportamentelor violente.

Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Poliția Mureș continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele care au condus la acest incident nefericit și pentru a lua deciziile adecvate în ceea ce privește consecințele pentru elevul implicat.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;