Incident șocant în Brazilia: Femeie acuzată de fraudă după ce a încercat să obțină un împrumut folosind un cadavru

Incident șocant în Brazilia: Femeie acuzată de fraudă după ce a încercat să obțină un împrumut folosind un cadavru

Într-un eveniment neobișnuit și macabru, o femeie din Brazilia a fost arestată pentru fraudă după ce a încercat să obțină un împrumut bancar folosind un cadavru pe care l-a prezentat ca fiind un solicitant viu. Erika Vieira Nunes a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce împingea un scaun cu rotile în care se afla un bărbat în vârstă de 68 de ani, prezentându-l angajaților băncii ca pe un client dornic să semneze pentru un împrumut de 17.000 de reali (aproximativ 3.250 de dolari).

Situația a devenit suspectă pentru angajații băncii atunci când au observat că bărbatul nu reacționează la stimuli și că capul său cădea pe spate în mod repetat. Înregistrările video au captat momentul în care Nunes încerca să miște mâna bărbatului cu un stilou în mână, adresându-i-se cu vorbele: „Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi”. În ciuda eforturilor ei de a părea convingătoare, inclusiv prin a-i spune că îl va duce la spital dacă nu se simte bine, angajații au alertat autoritățile.

Poliția a intervenit rapid, arestând-o pe femeie și descoperind că bărbatul fusese decedat de câteva ore. Potrivit raportului medico-legal, decesul bărbatului avusese loc înainte de a fi adus la bancă, contrazicând afirmațiile avocatului lui Nunes, care susținea că acesta a murit în timpul vizitei la bancă.

Acest incident a stârnit reacții ample în rândul opiniei publice și a devenit un subiect de discuție intens mediatizat, evidențiind lungimi neașteptate la care unele persoane sunt dispuse să meargă pentru a obține bani.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;