Incident șocant în Roșia Montană: Doi adolescenți scapă nevătămați după ce mașina furată se scufundă în lac

Incident șocant în Roșia Montană: Doi adolescenți scapă nevătămați după ce mașina furată se scufundă în lac

Un eveniment neobișnuit a zguduit comunitatea din Roșia Montană sâmbătă seara, când doi adolescenți, de 14 și 17 ani, au ajuns cu mașina în lacul Tău Brazi, dintr-o încercare neautorizată de a conduce vehiculul familiei. Incidentul, care s-a soldat fără răni, a rămas necunoscut până când un localnic a sesizat prezența mașinii în apă și a alertat autoritățile.

Era aproape de miezul nopții când tânărul de 17 ani, împreună cu pasagerul său minor, a pierdut controlul autoturismului pe un drum de pământ din apropierea lacului. În mod miraculos, ambii adolescenți au reușit să iasă din vehicul înainte de scufundare și au ales să păstreze tăcerea asupra întâmplării, întorcându-se acasă fără a informa pe nimeni.

Alertați duminică, pe data de 17 martie, polițiștii s-au mobilizat rapid pentru a investiga situația. Cu ajutorul reprezentanților Primăriei Roșia Montană, vehiculul a fost recuperat din lac. În urma cercetării, s-a descoperit că mașina nu era înmatriculată și avea aplicate plăcuțe de înmatriculare aparținând unui alt autoturism, fapt ce a condus la deschiderea unui dosar penal pentru multiple infracțiuni, printre care conducere fără permis și utilizarea de numere false de înmatriculare.

Această întâmplare servește drept un avertisment grav pentru tineri cu privire la pericolele conducerii fără permis și neînregistrate. De asemenea, subliniază importanța comunicării cu autoritățile în cazul unor astfel de incidente, pentru a asigura siguranța comunității și pentru a evita consecințele legale grave.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;