Scandal în Mehedinți: Primar acuzat de violență asupra paznicului care refuză să-l voteze

Scandal în Mehedinți: Primar acuzat de violență asupra paznicului care refuză să-l voteze

Incident șocant în comuna Prunișor, Mehedinți, unde un paznic de 61 de ani a fost victima unui atac violent din partea primarului localității, Emilian Vîlcu. Potrivit declarațiilor victimei, agresiunea a avut loc noaptea trecută, când edilul, aflat sub influența alcoolului, l-a lovit pe motiv că paznicul nu intenționa să-l susțină în cadrul alegerilor locale programate pentru 9 iunie.

Evenimentul a generat o reacție rapidă din partea autorităților, polițiștii din Şimian intervenind imediat după incident. Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a confirmat sesizarea și a demarat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs agresiunea, edilul fiind acuzat de infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Victima, transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, a relatat jurnaliștilor locali că primarul nu era singur, fiind însoțit de viceprimar, care a încercat fără succes să calmeze situația.

Cetățenii comunei Prunișor și opinia publică așteaptă acum rezultatele anchetei și măsurile ce vor fi luate împotriva edilului, acest incident punând în discuție integritatea și comportamentul oficialilor locali în relația cu alegătorii.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;